Välkommen att växa med oss

Grundtuben AB är ett östgötskt företag i ständig tillväxt. Här publicerar vi fortlöpande lediga tjänster. Finns det ingen tjänst för dig just nu? Vi är alltid intresserade av skickliga medarbetare. Tveka inte att göra en intresseanmälan via ett mejl till Grundtuben Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Bifoga ditt CV eller berätta kort om dig själv, din erfarenhet, din utbildning och dina kurser/certifikat. Glöm inte bort att ange dina fullständiga kontaktuppgifter. Vi sparar din intresseanmälan till kommande rekryteringar. Välkommen att växa med oss!


Vi söker en engagerad projektchef med focus på lönsamhet och utveckling!

https://www.sententiarekrytering.se/jobs/2590879-projektchef-till-grundtuben-i-linkoping

 

Grundtuben AB är en heltäckande aktör inom grundläggnings- och marksektorn i Östergötland och har som tydlig målsättning att med vår patenterade metod utföra totalentreprenader för bullerplank och andra applikationer som kräver grundläggning. Vi har funnits i nuvarande regi sedan 2007och på marknaden sedan 1996. Välkommen med din ansökan!

Hur behandlar vi dina personuppgifter? Personuppgifterna i dina ansökningshandlingar hanteras enligt GDPR. Uppgifter du skickar till oss utgör grund för beslut i rekryteringsprocessen och behandlas av rekryterande personal inom HR-avdelningen samt chef med rekryteringsansvar för den aktuella tjänsten. Uppgifterna sparas med utgångspunkt i diskrimineringslag 6 kap §4-6. För mer information eller önskemål om att ändra eller ta bort dina ansökningshandlingar, kontakta Malin Pantzar Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Patenterad metod

Patenterad metod

Grundtuben använder en patenterad metod som ger en unik förankring i marken.
Flexibilitet

Flexibilitet

I både produkten och i vårt sätt att agera lösningsorienterat. Produkten kan borras i berggrund och finns i olika storlekar beroende på markegenskaper.
God totalekonomi

God totalekonomi

Metoden ger god totalekonomi eftersom den är snabb och effektiv att installera.
Helhetsansvar

Helhetsansvar

Grundtuben tar helhetsansvar för varje enskild del i projekten. Det gör oss idag unika på marknaden.
Låg miljöpåverkan

Låg miljöpåverkan

Grundtuben har en mycket låg miljöpåverkan under byggnadstiden.
Grundtuben AB
Låsbomsgatan 9b
589 41 Linköping
+46 13 15 96 50
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
  uc   transq quakified

 Följ oss på Facebook Följ oss på Linkedin Följ oss på Youtube